2013-09-17 In memoriam Paul

 

 

In memoriam

 

Op dinsdag 17 september is onze vice-voorzitter Paul Eichenberger te midden van zijn dierbaren overleden.

Afgelopen zomer werd Paul tijdens zijn vakantie met ernstige buikklachten opgenomen in een Spaans ziekenhuis. De eerste onderzoeken stemden al gelijk weinig hoopvol, en na z'n repatriering werd duidelijk dat herstel niet meer mogelijk was.

De ziekte verliep uiterst agressief, en Paul werd geconfronteerd met het feit dat hem nog weinig tijd gegeven was. Het was bewonderenswaardig te zien met welke grote geestkracht Paul z'n situatie onder ogen zag. Tot kort voor z'n overlijden had hij nog alle belangstelling voor z'n bezoekers, en interesse in elk gespreksonderwerp.

Met z'n liefde voor de natuur en z'n creativiteit en enthousiasme is Paul een grote steunpilaar geweest voor de stichting Werkgroep Slechtvalk Aalsmeer. Menig uur besteedde hij aan het maken van panelen, modellen, tekeningen en ander materiaal voor slechtvalk-exposities, met fantastisch resultaat. Ook stond hij klaar als het ging om een nieuw verfje voor de slechtvalk-kast, het monteren van een grotere aanvliegplank, het uitrichten van camera's, of het starten van een facebook-site voor de Slechtvalk.

We zijn een fijne vriend kwijtgeraakt, en zullen hem erg missen.

Stichting Werkgroep Slechtvalk Aalsmeer